Ett glasklart samarbete

Ett glasklart samarbete

Vi har slagit ihop våra huvuden och glas med Gotland Spirits, ett gediget destilleri från Sudret på Gotland. Denna kontrastrika ö har länge legat varmt om våra hjärtan, där vi har stark familjeanknytning. Tack vare detta långsiktiga samarbete, bygger vi en sann smakbrygga rauka vägen över Östersjön till gutarnas hemplats.

Gotland Spirits & Konceptism

Du förstod det rätt. Vi ger oss in i den stora och fartfyllda produktvärlden.

Konceptism jobbar för en bransch där hantverket ligger i fokus. Här tummar vi inte på detaljerna. Vare sig det handlar om att ge liv till olika uttryck, sätta en meny eller utveckla varumärken. Hela rubbet. Gotland Spirits är en av få aktörer som tillverkar sin sprit från grunden. De är sanna spritmästare, och deras arbete genomsyras av hantverket. Därför är vi otroligt stolta över att representera halva måttet av detta samspel.

Vår resa tillsammans inleddes i produktionsfasen av boken Svensk Gin, där destilleriet lyfts fram. Vi klickade direkt. Likt sina produkter, är gänget bakom Gotland Spirits väldigt genuina. Vi vill hjälpa till att brygga denna genuinitet med Sveriges smaklökar. Samt ha det väldigt trevligt tillsammans på vägen.

Vårt samarbete uppmuntrar till ett terroir-tänk och är friskt inspirerat av den gotländska floran. Sedan barnsben har vi förtrollats av den gotländska naturens mångfald.

Den som väntar på något gott väntar alltid för länge. Därför dröjer det inte länge innan ni får uppleva resultatet av vår resa hittills med destilleriet. Håll utkik i våra sociala medier för löpande, spritnördsvänliga nyheter. Tills dess får du rulla tummarna lite halvt ilsket, men ändå förhoppningsfullt.