TREVLIGT TRÄNGSEL

TREVLIGT TRÄNGSEL

Restriktionerna har släppt och eventlampan lyser på högsta styrka. Vi ser en framtid med halvfulla glas och ett böljande näringsliv. Häng med!

Idag kastar vi det tillbaka till tiden före pandemin. En tid som vi har romantiserat om i nästan två års tid. Evenemang och happenings av olika slag smattrade in i våra kalendrar och Stockholms krog- och nöjesliv kokade. Glasen var halvfulla istället för halvtomma och fylldes på hela vägen in på småtimmarna.

Det här har förmodligen varit de tuffaste åren för Sveriges uteliv, någonsin. Stammisar och eldsjälar drog sitt strå till stacken och såg till att fylla tomrum på krogar och hak kontinuerligt, men virusmutationer och restriktioner satte stopp för vårt vanligtvis frodande näringsliv. Idag känns det som att människor har börjat infinna sig i detta orättvisa kaos. Men.... förra onsdagen skänktes den hoppfulla nyheten att landets restriktioner slopas! Krogar börjar successivt att fyllas med människor och halvfulla glas. Eventlampan slogs igång på riktigt igen och kalendrarna börjar successivt fyllas med nöjesrika sammankomster. Evenemang börjar planeras och vi är självklart tidiga på bollen.

Ett evenemang som ligger nära i tiden är Bartenders Choice Awards. Vi ser enormt mycket fram emot detta och framtiden kommer visa lite roliga samarbeten och resultat från vinterhalvårets konceptarbeten. Framåt så kommer evenemang av olika slag gå av stapeln och vi ser till att sticka ut våra koncepthuvuden här och var, som vi gör i hoppfulla tider som dessa.

Här nedan ser du ett urplock av olika trängsel-trevliga evenemang som vi har sparkat liv i.

FLIGHT NIGHT - Wild Turkey

Vi älskar Tio Pepe! Här hjälpte vi till att hålla i provning och utbildning inför Tio Pepe Challenge.

Samarbete med ölgäris för att ta fram en förfest och ölprovning inför Öl och Whiskeymässan.

En tour genom Stockholm i bourbonets ära. Makers Mark lät människor uppleva spriten på olika vattenhål i Stockholm innerstad. Vi hängde självklart med för att fotografera och filma upplevelsen.

Här ser ni Anders servera dryck direkt från dryckesprogrammet vi tog fram åt Hawaii Poké.

Vi ses i eventdjungeln!

https://www.instagram.com/konceptism/

https://www.facebook.com/konceptism