Utformning

Vi projektleder och utformar barer och restauranger med fokus på koncept, funktion, ergonomi, detaljer och flöden. I vår planering följer vi konceptets behov, arkitekternas uttryck och krögarens önskemål för att skräddarsy långsiktigt välmående verksamheter.

  • Byggplanering
  • Flöden
  • Bardesign
  • Funktion
  • Logistik
  • Teknik
  • Utrustning

WATSONS BAR

Rival Hotel är en institution på Södermalm. Ett historiskt Boutique Hotel behöver en tidlös klassisk cocktailbar. Konceptism skapade logotyp med en tillhörande grafisk profil, val av glas och porslin, kommunikation, musik, uniformer, matkoncept och dryckeskoncept. I processen säkerställde vi ritningar så personalen slipper slita på kropp och själ. Watson är döpt efter hotellets lilla hund.

PRIME BURGER CO

En av huvudstadens mest klassiska hamburgerkedja får en ny kostym! Goffiga burgare i en modern amerikansk känsla. Bort med 50-tals detaljer och in med frostiga glas fulla med färgglad hantverksöl. Uppdatering av dryckesprogram, matkoncept, grafisk profil, skyltprogram, uniformer och audioidentitet. Prime Burger Co är tillbaka i matchen!

HOOKS HERRGÅRD

Norra Europas vackraste golfresort har öppnat portarna till en sagolik restaurang. Tillsammans med legendariske arkitekten Per Öberg har vi skapat ett tidlöst komplement till den outtröttliga utsikten över sjön.

Familjen Edbergs historia och småländsk fauna är en viktig del i koncept och design. Välkommen till Småland!

SCANDIC MALMEN - LHB

En modern ölhall mitt på södermalm, kräver ett modernt uttryck. Stockholms mest trafikerade korsning stoltserar nu med färgglada neonskyltar och en design som andas brutalism blandat med klassisk tysk bryggarestetik. Konceptism har följt arkitekten för att i symbios hitta en röd tråd.